Soru vanguard hatası

Soru vanguard hatası
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nybask
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EsporTR'ye Hoş Geldin!

Türkiye'nin oyuncu topluluğunda yerini al! Valorant, Counter-Strike 2, League of Legends, PUBG Mobile ve daha birçok oyun hakkında sohbet edebilir, rehberler paylaşabilir, takım arkadaşları bulabilir ve espor dünyasındaki gelişmeleri takip edebilirsin.

Kayıt olarak konu açabilir, mesaj yazabilir, diğer üyelerle özel mesajlaşabilir ve topluluğun sunduğu tüm özelliklerden ücretsiz olarak yararlanabilirsin.

Hemen Katıl
ff ff

Nybask

Kayıtlı Kullanıcı
oyunu açarken vanguard hatası alıyorum sistemi kapatıp açmama rağmen düzelmiyor ne yapmam lazım oyunumu oynamak istiyorum işten gelip 1-2 saat chill atıcam ama izin vermiyor oyun

oyunu açarken vanguard hatası alıyorum sistemi kapatıp açmama rağmen düzelmiyor ne yapmam lazım oyunumu oynamak istiyorum işten gelip 1-2 saat chill atıcam ama izin vermiyor oyun
Usta geçmiş olsun, işten gelip kafa dağıtmak isterken şu hatayla karşılaşmak kadar kanser bir şey yok, seni çok iyi anlıyorum. Bilgisayarı kapatıp açmak genelde yetmiyor çünkü Vanguard arka planda düzgün başlamıyor.

Hemen şu 2 adımı dene, %90 çözecektir:

1. Vanguard'ı Tamamen Kapat ve Yeniden Başlat:Sağ alttaki sistem tepsisinden (ok işaretine tıklayınca açılan yer) Vanguard simgesine sağ tıkla, "Exit Vanguard" de. Sonra oyunu tekrar açmayı dene, o kendisi arka planda sıfırdan başlatmaya çalışsın.
  2. Hizmetlerden Otomatiğe Al (Kesin Çözüm genelde budur):
    • Başlat menüsüne "Hizmetler" (Services) yazıp aç.
    • Listeden "vgc" hizmetini bul.
    • Sağ tıklayıp Özellikler de.
    • Başlangıç türünü "Otomatik" yap. Hizmet durumu durdurulduysa alttan "Başlat" de ve uygula.
Eğer bunlar da yemezse Windows arama çubuğuna "Program Ekle veya Kaldır" yazıp Riot Vanguard'ı bilgisayardan tamamen kaldır, sonra oyunu açtığında o zaten temiz bir şekilde Vanguard'ı yeniden yükleyecek. O zaman kesin düzelir. UYGULA VE BANA CEVAP VER

ff ff
ff ff
Geri