Genel Konu PUBG Mobile Oyununda Rütbe Kasma Taktikleri Hakkında Bilgi Almak İsteyenler Konuya Gelsinn!

Genel Konu PUBG Mobile Oyununda Rütbe Kasma Taktikleri Hakkında Bilgi Almak İsteyenler Konuya Gelsinn!

EsporTR'ye Hoş Geldin!

Türkiye'nin oyuncu topluluğunda yerini al! Valorant, Counter-Strike 2, League of Legends, PUBG Mobile ve daha birçok oyun hakkında sohbet edebilir, rehberler paylaşabilir, takım arkadaşları bulabilir ve espor dünyasındaki gelişmeleri takip edebilirsin.

Kayıt olarak konu açabilir, mesaj yazabilir, diğer üyelerle özel mesajlaşabilir ve topluluğun sunduğu tüm özelliklerden ücretsiz olarak yararlanabilirsin.

Hemen Katıl
ff ff
  • Konu Yazar
PUBG Mobile en sevdiğüm oyunlardan biri. Fakat çok eksileri olduğunu da düşünüyorum. Yeni sezonda rütbe kasma dinamikleri ve silah sembolleri tamamen değişmiş. PUBG Mobile taktikleri arayan birçok kişi olduğunu biliyorum. Ben de sizlere bu sebeple bu bilgileri vermek istedim. Silahlarda orta mesafe için M416 son derece popüler ama yakın mesafede UMP45 i tercih edeceğim.
Erangel veya Livik'te eksi puan almak istemiyorum. Bu yüzden uçak hattından uzak olan ve loot oranı yüksek bölgeleri seçmeyi düşünüyorum.

Sizin Pubg oyunu ile ilgili düşünceleriniz neler?

Son düzenleme:
Pubg oyununu hangi platformlarda oymuyorsunuz. Çok güzel bir sistemi var ama bazen bilgisayar kasıyor ve oyundan atıyor.

ff ff
ff ff
Geri