Genel Konu Throne and Liberty başlamayı düşünüyorum, solo oyuncu için en iyi silah/class kombinasyonu hangisi?

Genel Konu Throne and Liberty başlamayı düşünüyorum, solo oyuncu için en iyi silah/class kombinasyonu hangisi?

EsporTR'ye Hoş Geldin!

Türkiye'nin oyuncu topluluğunda yerini al! Valorant, Counter-Strike 2, League of Legends, PUBG Mobile ve daha birçok oyun hakkında sohbet edebilir, rehberler paylaşabilir, takım arkadaşları bulabilir ve espor dünyasındaki gelişmeleri takip edebilirsin.

Kayıt olarak konu açabilir, mesaj yazabilir, diğer üyelerle özel mesajlaşabilir ve topluluğun sunduğu tüm özelliklerden ücretsiz olarak yararlanabilirsin.

Hemen Katıl
ff ff

pediatri

Kayıtlı Kullanıcı
Uzun süredir sağlam bir MMORPG arıyordum, piyasada doğru düzgün oyun kalmadı biliyorsunuz. Throne and Liberty'ye bir şans vermek istiyorum ama oyunda klasik klas sistemi yokmuş sanırım, seçtiğimiz iki silaha göre şekilleniyormuş karakter.
Oyuna tamamen tek başıma (solo) başlayacağım, öyle arkamda duracak hazır bir klanım falan yok. Hem PvE yaparken (yaratık keserken, görev yaparken) canım çıkmayacak hem de arkadan birileri daldığında PvP'de kendimi savunabilecek bir kombinasyon arıyorum. Dagger/Crossbow mu açmalıyım yoksa Greatsword kullanan buildler solo için daha mı rahat? Oyunu aktif oynayanlar bir el atarsa sevinirim, ona göre karakteri oluşturacağım.

ff ff
ff ff
Geri