Yardım Beyler arkadaşlarla saatlerce gömülmelik Co-Op / Hayatta kalma oyun tavsiyesi lazım

Yardım Beyler arkadaşlarla saatlerce gömülmelik Co-Op / Hayatta kalma oyun tavsiyesi lazım

EsporTR'ye Hoş Geldin!

Türkiye'nin oyuncu topluluğunda yerini al! Valorant, Counter-Strike 2, League of Legends, PUBG Mobile ve daha birçok oyun hakkında sohbet edebilir, rehberler paylaşabilir, takım arkadaşları bulabilir ve espor dünyasındaki gelişmeleri takip edebilirsin.

Kayıt olarak konu açabilir, mesaj yazabilir, diğer üyelerle özel mesajlaşabilir ve topluluğun sunduğu tüm özelliklerden ücretsiz olarak yararlanabilirsin.

Hemen Katıl
ff ff

pediatri

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar herkese,
Biz 5-6 kişilik bir arkadaş grubuyuz. Yıllardır Valorant, CS, LoL oynamaktan artık ciğerimiz soldu, birbirimize sövmekten bıktık. Bizi rekabetçi strese sokmayacak, akşamları Discord'da toplanıp arkada müzik açıkken saatlerce saracak hayatta kalma, üs kurma ya da simülasyon tarzı bir Co-Op oyun arıyoruz. Böyle bir oyun istiyoruz
The Forest, Rust, Lethal Company ve Valheim'ı yalayıp yuttuk, onlar hariç olsun. Şöyle fiyatı Steam'de ya da Epic'te çok uçuk olmayan, "Beyler girin şu oyuna, sabahı edersiniz" dediğiniz gizli kalmış veya çok popüler fark etmez, sağlam önerilerinizi bekliyorum. Sistem gereksinimleri çok önemli değil, hepimizin PC'ler ortalama üstü. Şimdiden eyvallah!

ff ff
ff ff
Geri